Katastrofa je često neočekivana. Pomoć ne bi trebala biti.

Vaš dar pomaže nam osigurati izvor financiranja na koji možemo računati da bismo poslali pomoć - i spasili živote - kada god neko područje zadesi katastrofa.

Donirajte već danas

Neka se čuje i vaš glas

Na društvenim medijima saznajte najnovije informacije o našem radu u Nigeriji, Turskoj, Iraku kao i o drugim stvarima kojima se bavimo. Slijedite nas da biste dobili ekskluzivan pristup i najnovije informacije o krizama u svijetu. Podijelite naše objave sa svojom obitelji i prijateljima i podržite napore da se osigura zdravstvena skrb koja spašava živote onima koji je najviše trebaju.

U udruzi International Medical Corps zadovoljstvo poslom znači da su djeca cijelog jednog sela cijepljena protiv dječje paralize. Znači da su zbrinuti ljudi koji su pobjegli iz svojih domova i ne posjeduju ništa osim odjeće koju nose. Znači edukaciju lokalnih medicinskih sestara, liječnika i zdravstvenih radnika da bi mogli pružati kvalitetnu skrb dugo nakon što kriza prođe. Bez obzira je li u pitanju Los Angeles, naše sjedište u Kaliforniji, naš ured u gradu Washingtonu ili teren, International Medical Corps nudi niz obećavajućih prilika za profesionalce u svim fazama karijere.

SAZNAJ VIŠE

Pomozite nam spasiti živote